Zomergezinsboekje Zomergezinsboekje
Er is een gezinsboekje gemaakt vol met gezinsmomenten, vieringen, puzzels en leuke opdrachten om samen als gezin te doen. Daarnaast staan er portretjes in van jonge christenen van dichtbij of ver weg die het verhaal delen van hun leven dat op z’n kop stond.
Meer informatie vind je op www.zomergezinsboekje.nl waar je het boekje ook kunt downloaden

Monument van hoop Monument van hoop

Bij onze kerk ontstaat sinds zondag 26 april Een monument van hoop...in Coronatijd..
Welk woord of welke woorden put jij je hoop uit? Zet ze op een steen en laat ons monument groeien! Iedereen wordt van harte uitgenodigd hier aan mee te doen! Op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk!

Klik op een onderdeel

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.