KerkTV KerkTV

De kerkdiensten worden uitgezonden via Kerkdienst gemist. Leden van de Protestantse gemeente Marum-Noordwijk kunnen een decoder aanschaffen waarmee de diensten te volgen zijn. De eenmalige kosten daarvan bedragen € 100,-.

U kunt hier een kerkdienst live volgen (mits die op dit moment gehouden wordt) of een eerder gehouden dienst kiezen.

Afscheid Hans Meima
Op 9 december jl. hebben we afscheid genomen van Hans Meima, één van onze vaste organisten. Hans heeft vanaf 2001 met veel plezier de samenzang in eredienste begeleid. In het dankwoord van Jan v.d. Greft namens de gemeente werd Hans geprezen om zijn inzet. Hij speelde altijd met veel plezier en enthousiasme.
Wij danken Hans voor de vele jaren waarin hij ons begeleidden.

Klik hier voor de foto's uit de dienst waarin Hans afscheid neemt.

Vacature in het College van Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters is, in verband met het aftreden van de huidige secretaris, m.i.v. april 2019 op zoek naar een

Secretaris

Het betreft een interessante functie binnen een leuk en actief team van negen personen.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Stouwie (voorzitter), tel. (0594) 64 10 17 of Marchien Henstra (secretaris), tel. (0594) 24 85 63.

Mogen wij op u rekenen? Ook het werk van het College van Kerkrentmeesters is een verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.