KerkTV KerkTV
De kerkdiensten worden uitgezonden via Kerkdienst gemist. Leden van de Protestantse gemeente Marum e.o. kunnen een decoder aanschaffen waarmee de diensten te volgen zijn. De eenmalige kosten daarvan bedragen € 100,-.

U kunt hier de kerkdienst in de Ontmoetingskerk live volgen of een opname van een eerder gehouden dienst terugkijken.

Klik op een onderdeel

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.