PKN
Marum-Noordwijk
 
Programma 2017 - 2018 Programma 2017 - 2018


PROGRAMMA
 
SEIZOEN 2017-2018
  
van de
Protestantse Gemeente
Marum-Noordwijk
 
Voorwoord
 
In het komende kerkelijk seizoen 2017-2018 is het jaarthema: Open huis, of kerkproeverij.
De bedoeling van dit thema is om de kerk aantrekkelijk, zelfs ‘smakelijk’ te laten zijn voor gemeenteleden, maar ook voor niet– kerkgangers.

 
Wij hopen dat de commissie V&T weer een veelzijdig aanbod heeft  gemaakt, waar voor velen van u wel iets ‘smakelijks’ tussen zit.
 
Sommigen houden van samen zingen, anderen van film kijken, weer anderen van leren, met elkaar praten en er zijn mensen die graag heel praktisch bezig zijn, enz.
 
We denken dat het aanbod inderdaad zo divers is dat we heel velen van u kunnen bedienen. En nogmaals, dat mogen ook, graag zelfs, mensen zijn die geen lid van de gemeente zijn.
 
Net als vorig jaar is er weer een aanmeldingsblad waarop u kunt aangeven voor welke activiteit u zich graag zou willen opgeven.
Dat is niet alleen handig voor de organisatie, maar biedt ons ook de mogelijkheid om herinnerd te worden door de organisatie bij de start van deze activiteit. Uiteraard kunt u zich ook nog opgeven via het e-mailadres van de commissie (zie hieronder).
 
Wij wensen iedereen een gezegend en leerzaam seizoen toe.
 
  
Commissie Vorming en Toerusting,
Harm Bakker,
Pim Veendijk,
ds. Marcus Klomp
e-mail:
 

 
  

Klik hier voor het volledige programma
 

terug
 
 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
Startweekend
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.