Het Kruispunt (v.h. Ons Centrum) Het Kruispunt (v.h. Ons Centrum)
Het Kruispunt  (v.h. Ons Centrum)

Ons zalencentrum biedt u uitgebreide mogelijheden voor vergaderingen, workshops en seminairs, presentaties en uitvaartdiensten en -bijeenkomsten. Voor al deze activiteiten hebben wij een passende accomodatie beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie.

 
Nieuwe naam voor 'Ons Centrum' Nieuwe naam voor 'Ons Centrum'
Nieuwe naam voor 'Ons Centrum'

Mede naar aanleiding van het onderzoek van Jan Hommes heeft de kerkenraad zich tot doel gesteld om meer 'kerk naar buiten' te zijn. Een kerk die van zich laat horen en iedereen uit wil nodigen.  De naam 'Ons Centrum' is erg naar binnen gekeerd.
Ook met de naam van het verenigingsgebouw wil de kerk iedereen uitnodigen. Op meerdere gemeenteavonden is hierover gesproken en gemeenteleden is gevraagd om een nieuwe naam op te geven. Er zijn meerdere namen genoemd en de kerkenraad heeft uit de inzendingen de naam 'Het Kruispunt' gekozen. De motivatie is als volgt: Op een kruispunt kan men elkaar tegenkomen. Het gebouw staat aan de Kruisweg, achter de Ontmoetingskerk en het Trefpunt en als kerk willen we het Kruis hoog houden, daar willen we best wel een punt van maken.  Gemeenteleden zijn gevraagd om na te denken over een nieuw logo. Zodra deze is gekozen zal geleidelijk de naamsverandering worden ingevoerd.