Samenstelling commissie Erediensten Samenstelling commissie Erediensten

Beleid liturgiecommissie Beleid liturgiecommissie
lees meer ยป

Antependia Antependia

De commissie Erediensten heeft in het verleden een antependiaboekje gemaakt die een duidelijk beeld geeft van het gebruik en de symboliek van de antependia zoals die in onze kerk gehanteerd worden. In de ontmoetingshal hangt een grote 'Liturgische Klok' waarop de liturgische kleur van de zondag of feestdag wordt aangegeven. De symboliek die achter de kleuren en voorstellingen zit, kunt u nog eens rustig in dit boekje nalezen.

Startweekend

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.