Wensen voor de maand januari 2021 van de Voedselbank Wensen voor de maand januari 2021 van de Voedselbank
  • Houdbare melk
  • Houdbare koffiemelk
  • Rookworst
  • Zuurkool
  • Boerenkool (gedroogd of in pot)
  • Kapucijners
  • Wasmiddel (poeder)
U kunt uw spullen afleveren bij de familie Kooiker, Rozenlaan 7. Er staat een mand klaar waar u uw spullen in kunt doen.
Dit zijn de wensen van de voedselbank. Andere houdbare spullen zijn uiteraard ook welkom.
Tevens kunnen we de punten van Douwe Egberts inleveren. Hiervoor kunnen bij een bepaald aantal punten pakken koffie worden verzilverd.
Ook de zegels van de Poiesz kunnen worden ingeleverd. Hiervoor kan men dan weer levensmiddelen ophalen.

tips voor kerstmis tips voor kerstmis
Kerst 2020: anders dan anders
Nu we op kerstavond niet massaal naar de kerk kunnen, zendt KRO-NCRV op 24 december om 22.30 uur een unieke nationale kerstviering uit vanuit de Domkerk in Utrecht. Johnny de Mol vertelt het kerstverhaal op actuele wijze, en verschillende bekende artiesten zorgen voor de muzikale omlijsting.

Op zoek naar meer inspiratie rond Kerst? Petrus maakte een overzicht van liederen, verhalen en tv-uitzendingen.

Naar het overzicht

Oproep Oproep
Bezoek gemeenteleden!
Enkele gemeenteleden verblijven langdurig buiten onze kerkelijke gemeente.
Vaak kijken zij uit naar een bezoekje.
Vindt u het leuk/gezellig om deze gemeenteleden eens te bezoeken, spreek mij dan een keer aan bij de kerk, tijdens het koffiedrinken of bel naar 0594-549970.
Een mailtje sturen is ook prima! dijkstra4@home.nl

Namens de diaconie, Grietje Dijkstra-Wagenaar

Inzamelen Inzamelen
Inzamelen van brillen/ cartridges/mobieltjes/vreemd geld
Gebruikte brillen, oude mobieltjes en/of overgehouden vakantiegeld kunt u kwijt in de offerkist.
De brillen gaan naar Afrika, de mobieltjes worden ingeleverd bij de Stichting Opkikker en het munt- en papiergeld gaat naar Kerk in Actie waar het jaarlijks een mooi bedrag oplevert dat weer gebruikt wordt voor goede doelen.
De offerkist staat naast de ingang van de kerkenraadskamer.
Tevens kunt u uw lege cartridges inleveren voor Kerk in Actie. De doos hiervoor staat in de hal.

Lektuurkast Lektuurkast

We willen een ieder van u graag attenderen op de lektuurkast in de ontmoetingshal.
Deze lektuur mag u geheel vrijblijvend meenemen om thuis rustig door te lezen.

Er zijn twee vacatures in onze gemeente, te weten:
1. Predikant(e)
2. Tweedelijns jeugdwerker / 12 uur per week

Klik op de betreffende vacature voor meer informatie