PKN
Marum-Noordwijk
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Iedere zondag is er tijdens de morgendienst voor de groepen 1 t/m 8 kindernevendienst. Dit kan bestaan uit luisteren naar een Bijbelverhaal of kletsen en knutselen over het Bijbelse thema waar de dominee over preekt. Tijdens een ochtendjeugddienst is er kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 4.

 
Rock Solid

Rock Solid

Rock Solid
Rock Solid prikkelt tieners (11 t/m 15 jaar) om het christelijk geloof te ontdekken. De thema’s sluiten naadloos aan bij hun belevingswereld. Bovendien komen tieners graag naar Rock Solid vanwege de enorme dosis humor in de gekke spelletjes. Dat maakt dat tieners ook snel hun niet-gelovige vrienden meenemen.

Het seizoen loopt van oktober 2014 tot en met april 2015 en wordt afgesloten met kamp in juni. Er wordt om de veertien dagen een clubavond georganiseerd.

 

lees meer »
 
Soos 16 - Soos 16 -


Op vrijdagavond:   10 / 24 april vanaf 20.30 uur is er Chill-out in de soos.
Voor alle tieners van 12 t/m 15 jaar en tot 21.30 uur gratis drinken.
De soos wordt gehouden in één van de zalen van Ons Centrum, achter de Ontmoetingskerk te Marum

Lijkt het jou ook leuk , kom dan langs en neem gezellig je vrienden/vriendinnen mee.

 
Huiscatechese 13-16

Huiscatechese 13-16

Huiscatechese
Het onderwijs van de kerk aan de jongeren vanaf 13 jaar is bedoeld om hen vertrouwd te maken met de Bijbel en de leer en het leven van de kerk. Voor de jongeren van 13 t/m 16 jaar is er huiscatechese. De huiscatechese wordt gegeven in groepjes bij gemeente leden aan huis.

lees meer »
 
 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
Startweekend
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.