Wat doen wij Wat doen wij

De diaconie van de Protestantse gemeente Marum-Noordwijk houdt zich naast de praktische zaken tijdens en rond de erediensten ook bezig met de coördinatie en organisatie van:

Kerkautos
Bloemen uit de kerk
Omzien naar Elkaar
Attenties voor oudere gemeenteleden
Organisatie van een middag voor oudere gemeenteleden

Meer informatie over deze zaken kunt u krijgen via

Ook bepaalt de diaconie de bestemming voor de opbrengsten van de diaconale collecten die worden gehouden. Over collecten in de komende periode vindt u informatie onder het 'kopje' collecten.

De diaconie is een actieve en enthousiaste groep mensen die zich tot doel heeft gesteld 'om te zien naar elkaar' en te proberen op welke manier dan ook de hulp te bieden waar dit nodig zou kunnen zijn.

Vacature in het College van Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters is, in verband met het aftreden van de huidige secretaris, m.i.v. april 2019 op zoek naar een

Secretaris

Het betreft een interessante functie binnen een leuk en actief team van negen personen.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Stouwie (voorzitter), tel. (0594) 64 10 17 of Marchien Henstra (secretaris), tel. (0594) 24 85 63.

Mogen wij op u rekenen? Ook het werk van het College van Kerkrentmeesters is een verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.