Jeugdraad

coördinator huiscatechese:

contactpersoon oppas:

contactpersoon tienerkerk:

catechesatie en 16+ club:

voorzitter jeugdsoos:
Remco / Ytje Scheper

Marjan Mobach

Kees Werkman

Remco / Ytje Scheper

Freddy Postema
Harry Hoff

vacant

Esther Renkema

Nelleke van Kammen

ds. Marcus Klomp

Michelle Buursema

vacant

ds. Marcus Klomp

Gesiena Willems

Vacature in het College van Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters is, in verband met het aftreden van de huidige secretaris, m.i.v. april 2019 op zoek naar een

Secretaris

Het betreft een interessante functie binnen een leuk en actief team van negen personen.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Stouwie (voorzitter), tel. (0594) 64 10 17 of Marchien Henstra (secretaris), tel. (0594) 24 85 63.

Mogen wij op u rekenen? Ook het werk van het College van Kerkrentmeesters is een verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.