Kerstgroetactie Kerstgroetactie
 Kerstgroetactie 15 december 2019
Graag willen we met kerst bij gemeenteleden een attentie laten bezorgen.
Gemeenteleden die hiervoor in aanmerking komen zijn:
* 80 jaar en ouder
* adressen waar in het afgelopen jaar een gemeentelid is overleden
* de zieken
* gehandicapten, thuis- en uitwonend
* bij hen die om een andere reden een bemoediging nodig hebben
* migranten.
Deze actie wordt georganiseerd door de diaconie maar voor de uitvoering vragen we de hulp van zoveel mogelijk gemeenteleden. Op zondag 15 december a.s. kunt u, vanuit de ontmoetingshal één of meerdere attenties meenemen om te bezorgen. Bezorgen  kan op dezelfde dag, maar het mag ook in de week daarna als dat beter uitkomt. Jong en oud mag meedoen.
Is er iemand waarvan u weet dat diegene in aanmerking komt voor een attentie en die wil ik graag eens bezoeken, dan is het mogelijk dit adres te reserveren. Even bellen of mailen (diaconie@ontmoetingskerk-marum.nl), dan wordt de attentie apart gelegd in de hal met uw/jouw naam erop en dan kan deze na de morgendienst worden meegenomen.
Tot slot een verzoek:
* Bezorgers wilt u de attentie persoonlijk overhandigen?
* Ontvangers open uw deur en laat de brenger niet buiten staan.
Zo vormen we samen één gemeente. Doet u, doe jij mee ??
Dit jaar wordt één en ander georganiseerd door:
KlaasJan van der Wal (06-46287473) en Jannie de Jong (06-39401874).
Voor vragen/opmerkingen bel of mail ons(diaconie@ontmoetingskerk-marum.nl).