World Servants Marum World Servants Marum

World Servants wil, vanuit het geloof in Jezus Christus, mensen enthousiast maken en toerusten om zich dienstbaar in te zetten in deze wereld.

World Servants is een christelijke organisatie die scholen, klinieken, schoonwatervoorzieningen en huizen bouwt met hulp van groepen van jongeren en volwassenen uit Nederland. In veel ontwikkelingslanden ontbreekt het aan goede woningen of gebouwen voor onderwijs en gezondheidszorg. De toekomst van veel kinderen en volwassenen ziet er daardoor niet goed uit. World Servants wil hier verandering in brengen door deelnemers te activeren en fondsen te werven voor de World Servants projecten. Met World Servants op pad gaan is meer dan ontwikkelingshulp, je stapt in een andere wereld die een blijvende indruk bij je zal achterlaten.

Het World Servants motto: ‘bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander'.