Stichting Sparrow Stichting Sparrow
Stichting Sparrow is een christelijke organisatie die werkzaam is in de Filippijnen; ‘Gods liefde delen en mensen op een praktische manier helpen hun levensstandaard te verhogen’ is hun motto. Ieder kind heeft recht op onderwijs, door middel van het scholingsproject draagt Sparrow bij aan dit kinderrecht. Omdat medische zorg voor mensen onder de armoedegrens vaak onbereikbaar is is er een medisch fonds opgericht waardoor mensen ieder half jaar een beroep op tandarts of arts kunnen doen en in ernstige situaties medische zorg krijgen. Daarnaast worden elke week bijbelstudies georganiseerd.  Jan en Gerrie Renkema hebben een gift van € 500,-- overhandigd aan familie van hen, Remco en Elly Pijper uit Niekerk, zij zijn nauw betrokken bij stichting Sparrow.

Meer informatie over stichting Sparrow; www.sparrowfoundation.nl