PKN
Marum-Noordwijk
 
Overhandiging gift voor World Servants. Overhandiging gift voor World Servants.
World Servants staat landelijk bekend dat er veel groepen jongeren en volwassenen geheel vrijwillig ontwikkelingshulp gaan bieden in vaak de armste landen ter wereld. Zo is dit jaar Daniel van der Velde die in de zomervakantie van 2016 naar Malawi wil gaan om daar mee te bouwen aan scholen etc. Scholen en het geloof is in Malawi in de meeste gevallen onbekend. Daniel probeert d.m.v. verkoop en acties zo geld bij elkaar te verzamelen om zo de reis mogelijk te maken. In de ontmoetingskerk staat een tafel met verschillende dingen die verkocht kunnen worden.Vaak staat Daniel daar achter. De gehele opbrengst is bestemd voor World Servants. Voor de reis alleen al is een bedrag van 2500 euro nodig.

Daniel ontving van 't Trefpunt een symbolische gift van 500 euro die door zijn moeder werd overhandigt.
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.