Overhandiging gift voor World Servants. Overhandiging gift voor World Servants.
World Servants staat landelijk bekend dat er veel groepen jongeren en volwassenen geheel vrijwillig ontwikkelingshulp gaan bieden in vaak de armste landen ter wereld. Zo is dit jaar Daniel van der Velde die in de zomervakantie van 2016 naar Malawi wil gaan om daar mee te bouwen aan scholen etc. Scholen en het geloof is in Malawi in de meeste gevallen onbekend. Daniel probeert d.m.v. verkoop en acties zo geld bij elkaar te verzamelen om zo de reis mogelijk te maken. In de ontmoetingskerk staat een tafel met verschillende dingen die verkocht kunnen worden.Vaak staat Daniel daar achter. De gehele opbrengst is bestemd voor World Servants. Voor de reis alleen al is een bedrag van 2500 euro nodig.

Daniel ontving van 't Trefpunt een symbolische gift van 500 euro die door zijn moeder werd overhandigt.