Kringloop 't Trefpunt geeft gift aan Mensen Kinderen. Kringloop 't Trefpunt geeft gift aan Mensen Kinderen.

Er is door Trefpunt in augustus een gift van 1000 euro geschonken aan stichting Madalief. Deze stichting is geboren uit liefde voor kinderen en heeft als doel om de kansarme kinderen in Madagaskar een betere toekomst te bieden.
De cheque is door Wiepie Vogelenzang overhandigt aan de dochter van Thea Meesters die secretaresse is van de stichting.
Wilt u meer weten over stichting Madalief dan kunt u kijken op de site www.madalief.nl

Startweekend

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.