Kringloop 't Trefpunt geeft gift aan Mensen Kinderen. Kringloop 't Trefpunt geeft gift aan Mensen Kinderen.

Er is door Trefpunt in augustus een gift van 1000 euro geschonken aan stichting Madalief. Deze stichting is geboren uit liefde voor kinderen en heeft als doel om de kansarme kinderen in Madagaskar een betere toekomst te bieden.
De cheque is door Wiepie Vogelenzang overhandigt aan de dochter van Thea Meesters die secretaresse is van de stichting.
Wilt u meer weten over stichting Madalief dan kunt u kijken op de site www.madalief.nl

Vacature in het College van Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters is, in verband met het aftreden van de huidige secretaris, m.i.v. april 2019 op zoek naar een

Secretaris

Het betreft een interessante functie binnen een leuk en actief team van negen personen.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Stouwie (voorzitter), tel. (0594) 64 10 17 of Marchien Henstra (secretaris), tel. (0594) 24 85 63.

Mogen wij op u rekenen? Ook het werk van het College van Kerkrentmeesters is een verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.