PKN
Marum-Noordwijk
 
Opdracht Opdracht

Zending is een opdracht om het evangelie door te geven aan alle mensen veraf of dichtbij.
Evangelisatie is het doorgeven van de blije boodschap in eigen omgeving aan mensen die deze niet kennen of er vervreemd van zijn. Samengevat: het omzien naar elkaar, niet alleen voor de eigen gemeente maar ook voor de wereld om ons heen.


Om invulling te geven aan deze opdracht functioneert de Zendings- en Evangelisatiecommissie van de Protestantse Gemeente te Marum-Noordwijk;

  • Naar binnen gericht: de gemeente bewust maken van haar evangeliserende en missionaire roeping.
     
  • Naar buiten gericht: getuigenis en dienst aan de samenleving om ons heen en in de zendingsgebieden, door het streven naar een menswaardig bestaan voor iedereen. En het doorgeven van de blijde boodschap in eigen omgeving aan mensen die deze niet kennen of ervan vervreemd zijn.
     

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de de secretaris

terug
 
 
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
Webshop
Klik op een onderdeel

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg
 

 
Onze nieuwe predikant


Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.