Noodhulp omzien naar elkaar Noodhulp omzien naar elkaar

“Omzien naar elkaar” is bestemd voor mensen die bijvoorbeeld oppas bij ziekte nodig hebben, voor hulp bij huishoudelijke werkzaamheden, hulp bij tuinieren, begeleiding en/of vervoer naar het ziekenhuis of verpleeghuis. Maar het is ook bestemd voor mensen die zich eenzaam voelen en graag zo nu en dan een bezoekje thuis krijgen, of even met hen uit wandelen willen gaan.
We hebben tot nu toe nog steeds gemeenteleden kunnen benaderen om dergelijke hulp te kunnen bieden.
Daar het aantal verzoeken het laatste half jaar toeneemt willen we graag een lijst samenstellen waaruit we vrijwilligers kunnen benaderen om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen.
Indien u al enthousiast geworden bent of nog informatie wenst kunt u contact opnemen bij ons aanspreekpunt binnen de diaconie:
- Wieger Kooistra      : 0594-641615

Vacature in het College van Kerkrentmeesters
Het College van Kerkrentmeesters is, in verband met het aftreden van de huidige secretaris, m.i.v. april 2019 op zoek naar een

Secretaris

Het betreft een interessante functie binnen een leuk en actief team van negen personen.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Stouwie (voorzitter), tel. (0594) 64 10 17 of Marchien Henstra (secretaris), tel. (0594) 24 85 63.

Mogen wij op u rekenen? Ook het werk van het College van Kerkrentmeesters is een verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.