PKN
Marum-Noordwijk
 
Noodhulp omzien naar elkaar Noodhulp omzien naar elkaar
“Omzien naar elkaar” is bestemd voor mensen die bijvoorbeeld oppas bij ziekte nodig hebben, voor hulp bij huishoudelijke werkzaamheden, hulp bij tuinieren, begeleiding en/of vervoer naar het ziekenhuis of verpleeghuis. Maar het is ook bestemd voor mensen die zich eenzaam voelen en graag zo nu en dan een bezoekje thuis krijgen, of even met hen uit wandelen willen gaan.
We hebben tot nu toe nog steeds gemeenteleden kunnen benaderen om dergelijke hulp te kunnen bieden.
Daar het aantal verzoeken het laatste half jaar toeneemt willen we graag een lijst samenstellen waaruit we vrijwilligers kunnen benaderen om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen.
Indien u al enthousiast geworden bent of nog informatie wenst kunt u contact opnemen bij ons aanspreekpunt binnen de diaconie:
- Wieger Kooistra      : 0594-641615

 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.