Noodhulp omzien naar elkaar Noodhulp omzien naar elkaar
“Omzien naar elkaar” is bestemd voor mensen die bijvoorbeeld oppas bij ziekte nodig hebben, voor hulp bij huishoudelijke werkzaamheden, hulp bij tuinieren, begeleiding en/of vervoer naar het ziekenhuis of verpleeghuis. Maar het is ook bestemd voor mensen die zich eenzaam voelen en graag zo nu en dan een bezoekje thuis krijgen, of even met hen uit wandelen willen gaan.
We hebben tot nu toe nog steeds gemeenteleden kunnen benaderen om dergelijke hulp te kunnen bieden.
Daar het aantal verzoeken het laatste half jaar toeneemt willen we graag een lijst samenstellen waaruit we vrijwilligers kunnen benaderen om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen.
Indien u al enthousiast geworden bent of nog informatie wenst kunt u contact opnemen bij ons aanspreekpunt binnen de diaconie:
- Wieger Kooistra      : 0594-641615