De Omdenkers De Omdenkers

“Het armoedeprobleem heeft woorden nodig. Anders blijft het een stil verhaal dat alleen wordt gekend door hen die het overkomt” aldus Laurens Umans, regisseur van het stuk ‘De Omdenkers’. In de Onderweg van februari hebt u al kunnen lezen over deze theatervoorstelling.  In het stuk acteren mensen die in armoede en sociaal isolement leven. Het theaterstuk legt iets essentieels bloot; iedereen die het ziet wordt aan het denken gezet over menselijk falen en menselijke kracht. Vrijwilligster Bregtje Struiksma heeft een gifttoezegging van € 350,00 overhandigd aan initiatiefneemster Gerda Alserda.