PKN
Marum-Noordwijk
 
De Omdenkers De Omdenkers

“Het armoedeprobleem heeft woorden nodig. Anders blijft het een stil verhaal dat alleen wordt gekend door hen die het overkomt” aldus Laurens Umans, regisseur van het stuk ‘De Omdenkers’. In de Onderweg van februari hebt u al kunnen lezen over deze theatervoorstelling.  In het stuk acteren mensen die in armoede en sociaal isolement leven. Het theaterstuk legt iets essentieels bloot; iedereen die het ziet wordt aan het denken gezet over menselijk falen en menselijke kracht. Vrijwilligster Bregtje Struiksma heeft een gifttoezegging van € 350,00 overhandigd aan initiatiefneemster Gerda Alserda.

 

 
 

terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.