Laatste wens voor Tamara Postuma Laatste wens voor Tamara Postuma
Tamara Postuma die aan borstkanker lijdt had nog 1 laatste wens. U heeft er vast wel eens wat over gelezen of op tv Noord gezien zo waren er verschillennde aktie's bijvoorbeeld ook 1  om auto's te laten wassen.Hier hebben veel mensen gehoor aan gegeven.
Het 't Trefpunt heeft een gift geschonken van 2000 euro.

Het allerlaatste nieuws is dat het geld is ingezameld en de wens van Tamara in vervulling kan gaan. Zo kan Tamara met haar gezin naar Canada.