Kringloopcentrum 't Trefpunt Kringloopcentrum 't Trefpunt

Stage loopster Elise Cruiming heeft een gift van € 1000,-- overhandigd aan Miranda Jonkman, 11 jaar, uit Den Horn.
Miranda heeft het initiatief genomen om mobiele telefoons in te zamelen voor haar broer Rene, die lijdt aan de ziekte Fanconi-Anemie. Het geld wordt besteed voor medisch onderzoek dat er op termijn toe moet leiden dat er alsnog een goede medicatie voor deze ziekte ontwikkeld kan worden.

Er heeft inmiddels ook een benefiet concert voor dit doel plaatsgevonden in de Kruisweg in Marum.