Protestantse gemeente Marum e.o.

Onderweg Onderweg
Het kerkblad Onderweg verschijnt in principe maandelijks. Alle gemeenteleden krijgen het kerkblad thuisbezorgd. Belangstellenden kunnen Onderweg per e-mail ontvangen via de scriba.

Onderweg jun-jul-aug Onderweg jun-jul-aug
Onderweg jun-jul-aug

Onderweg maand mei '22 Onderweg maand mei '22
 Onderweg mei.pdf

Onderweg april Onderweg april
Klik hier voor de inhoud

Onderweg maart Onderweg maart
Klik hier voor de inhoud.

Welkom Jelmer!

De vacature die ontstaan is door de pensioenering van mevr. Harjanne de Boer-Lodewijks is met ingang van 1 juni 2022 ingevuld met de komst van dhr. Jelmer Visser uit Steenwijk. Daarmee is het pastorale team weer compleet. (zie foto) Jelmer heeft hier stage gelopen, een periode waar we goede herinneringen aan hebben. We zijn blij dat we hem hier mogen verwelkomen.

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.

Appostel app
Of het nu om collectebonnen of een digitale collecte gaat, met Appostel worden alle mogelijkheden ondersteund.
Klik hier voor uitleg van de app Appostel.

Afscheid van mevr. Harjanne de Boer-Lodewijks van PG Marum e.o.
Onze kerkelijk werker, Harjanne de Boer-Lodewijks, heeft op zondagmorgen 6 maart formeel afscheid genomen van de PG Marum e.o. Ze gaat na een dienstverband van 12 ½ jaar met pensioen. In een feestelijke kerkdienst, waarin ook haar kleinkinderen prachtig gezongen hebben, werd ze dank gezegd voor al het pastoraal werk dat ze vol passie gedaan heeft in onze gemeente. Helemaal weggaan doet ze niet, zo nu en dan zal ze nog een kerkdienst leiden en als vrijwilliger blijft ze actief in het kerkenwerk.
Klik hier voor de foto's.

wijdekerk

Klik op een onderdeel