Onderweg Onderweg

Het kerkblad Onderweg verschijnt in principe maandelijks. Alle gemeenteleden krijgen het kerkblad thuisbezorgd. Belangstellenden kunnen Onderweg per e-mail ontvangen via de scriba.

Het eerstvolgende nummer verschijnt op zondag 21 oktoberer a.s. Kopij voor dit nummer kan tot uiterlijk woensdag 10 oktober om 18.00 uur ingeleverd worden op de bekende adressen.

Onderweg september Onderweg september

/uploads/klant175/files/2018-07 Onderweg september.pdf

Onderweg juni-juli-augustus Onderweg juni-juli-augustus

/uploads/klant175/files/2017-06%20Onderweg%20juni.pdf

Onderweg mei Onderweg mei

/uploads/klant175/files/2018-05 Onderweg mei def_ Website.pdf

Onderweg april Onderweg april

/uploads/klant175/files/2018-04 Onderweg april definitief.pdf

Startweekend

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.