Hartelijk welkom op de pagina's van het jeugdwerk. Hartelijk welkom op de pagina's van het jeugdwerk.

Het jeugdwerk van de PKN gemeente in Marum heeft tot doel jeugd van 0 tot 21 jaar op een eigentijdse manier bekend maken met het evangelie van Jezus Christus. Dat ze Jezus aannemen in hun leven, Hem eren en volgen. Dat ze groeien in geloof en het dienen van God en de naaste.

Oproep muzikanten Oproep muzikanten

Oproep muzikanten.
Zie voor meer info bij vacatures.

Startweekend

Ontstaan Gereformeerde kerk van De Wilp
Op de website gereformeerdeKerken.info staat een artikel over het ontstaan van de voormalige Gereformeerde Kerk te De Wilp, waarbij destijds ook de Gereformeerde Kerken te Haulerwijk en Marum een rol speelden.
Op de site staan verder nog veel meer interessante artikelen.