We kunnen terug zien op een zeer goed jaar. We kunnen terug zien op een zeer goed jaar.
Het jaar 2016 ligt achter ons. We kunnen terug zien op een zeer goed jaar. De bezoekers weten het 't Trefpunt steeds beter te vinden. Er komen meer goederen binnen die dan weer een plekje in de winkel krijgen en zo weer voor een tweede of derde leven de deur uit gaan voor een mooi klein prijsje. Hierdoor konden wij ook aan vele goede doelen schenken.

Namens alle vrijwilligers hartelijk dank en ook in het nieuwe jaar 2017 staan wij weer voor u klaar.