Hulp voor vervolgde christenen in Syrië en Irak Hulp voor vervolgde christenen in Syrië en Irak

Fiktoria Elias, vrijwilligster bij Kringloopcentrum 't Trefpunt, heeft een gift overhandigd van € 1000,-- voor vervolgde Christenen aan een medewerkster van de Stichting Open Doors.
In Syrië en Irak zijn er veel mensen die dringend hulp nodig hebben.
Een groep die veelal vergeten wordt, is de christelijke minderheid in deze landen.
Stichting Open Doors wil deze specifieke groep ondersteunen.
Het 't Trefpunt wil met deze gift laten zien dat we in 2015 ook met deze mensen meeleven en we hopen dat zij snel in vrede en vrijheid mogen leven.