Giften in december 2016 aan Zorglocaties binnen Marum. Giften in december 2016 aan Zorglocaties binnen Marum.
De locaties De Woonhaven en de  De Zijlen mochten in december beide een cheque van 500 euro ontvangen uit handen van een vrijwilliger. Als locatie is het fijn om zo rond de feestdagen wat extra's te mogen ontvangen. Er kwamen leuke reactie op zo was er een locatie die aangaf dat er goed bekeken werd waar het geld voor gebruikt ging worden en dat ze dit ons nog lieten weten. Iedere locatie heeft wel iets op het verlanglijstje staan.
Hieronder een impressie van foto's van locaties met bewoners en vrijwilligers van het 't Trefpunt.

Hierboven de bewoners van de Woonhaven en het team. Achter staat Ina Huistra die de cheqeu overhandigd.

Bregtje Struiksma-Wijnalda heeft de cheque overhandigd aan de bewoners van De Zijlen.