Gift voor Zorginstelling Zienn in Leek Gift voor Zorginstelling Zienn in Leek
Zorginstelling  Zienn(die nauw samenwerkt met stichting Kopland uit Groningen) heeft een cheque van € 500,- ontvangen om speeltoestellen aan te schaffen voor de jonge kinderen van de moeders die daar verblijven. Crisisopvang Leek geeft tijdelijk onderdak aan volwassenen en gezinnen die -om welke reden dan ook- op straat (zijn) komen te staan of hun woonsituatie (hebben) moeten verlaten. Voor kinderen kan de verhuizing naar de Crisisopvang ingrijpend zijn. Ze hebben hun thuis en soms ook vrienden en familie achter moeten laten. De opvang en school zijn nieuw en er is misschien veel gebeurd wat moeilijk te begrijpen is.  Daarom zijn er in Leek begeleiders speciaal voor kinderen. Aan de hand van de methodiek Veerkracht helpen zij kinderen zich weer goed te voelen.
Begeleidsters van Zienn  kregen de cheque aangereikt door vrijwilligsters Minie de Boer en Gre Slomp