PKN
Marum-Noordwijk
 
Gift voor Zorginstelling Zienn in Leek Gift voor Zorginstelling Zienn in Leek
Zorginstelling  Zienn(die nauw samenwerkt met stichting Kopland uit Groningen) heeft een cheque van € 500,- ontvangen om speeltoestellen aan te schaffen voor de jonge kinderen van de moeders die daar verblijven. Crisisopvang Leek geeft tijdelijk onderdak aan volwassenen en gezinnen die -om welke reden dan ook- op straat (zijn) komen te staan of hun woonsituatie (hebben) moeten verlaten. Voor kinderen kan de verhuizing naar de Crisisopvang ingrijpend zijn. Ze hebben hun thuis en soms ook vrienden en familie achter moeten laten. De opvang en school zijn nieuw en er is misschien veel gebeurd wat moeilijk te begrijpen is.  Daarom zijn er in Leek begeleiders speciaal voor kinderen. Aan de hand van de methodiek Veerkracht helpen zij kinderen zich weer goed te voelen.
Begeleidsters van Zienn  kregen de cheque aangereikt door vrijwilligsters Minie de Boer en Gre Slomp
 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.