Gift voor WorldServants groep Marum Gift voor WorldServants groep Marum
Groep World Servants Marum bouwt aan verandering
De actiegroep Marum gaan niet allemaal bouwen voor 1 project, in hun zomervakantie, maar aan 4 projecten in verschillende landen. De groep gaat verdeeld over een aantal projecten, namelijk:
  • Klaslokalen bouwen voor beter onderwijs in Laminaya, (Sierra Leone),
  • Bouwen van lerarenwoningen, latrines en verschoningsruimte voor meisjes in Kamalimba (Malawi),
  • Bouwen van klaslokalen in El Paradiso (Bolivia), omdat beter onderwijs betekent een betere toekomst
  • Woningen bouwen voor medisch personeel in Mawlamyine (Myamar), voor het lepra ziekenhuis, zodat ze getrainde verpleegsters en artsen kunnen aantrekken om de kwaliteit van zorg, die geboden wordt te verbeteren.
Meer info zie site www.worldservantsmarum.nl
Rianne Radema, die zelf in 2009 ook al een keer met World Servants meegeweest is, heeft namens    ‘t T refpunt Marum een gift van € 1000,-- overhandigd

Bij de foto van links naar rechts Sjoukje Nijhof, Marthi ter Veer, Marjanne Boonstra, Willem ter Veer, Daniel v.d. Velde, Jan Douwe Boonstra en Rianne Radema. Op de foto ontbreekt Sacha Scholtens.