Gift voor Stichting Oost-Europa te Middelharnis Gift voor Stichting Oost-Europa te Middelharnis
Er gaan vele mensen naar Roemenië om daar kans arme gezinnen te ondersteunen in de kleine dingen die wij zo vaak als gewoon ervaren. Dit jaar zijn er gezinnen bezocht die een voedselpakket kregen en waarbij met eigen ogen gezien werd dat er in de huizen waar vaak met velen wonen geen watervoorzieningen zijn o.a. douche toilet etc.Deze mensen zetten zich persoonlijk in om dat samen met de inwoners te realiseren.
Kringloop 't Trefpunt heeft een cheuque van 1000 euro overhandigd.

De gift is door Bauktje Heijs en Janneke van Kammen overhandigd aan dhr de Waard