PKN
Marum-Noordwijk
 
Gift voor Stichting Madelief Gift voor Stichting Madelief


Gift voor Stichting Madelief.

Vrijwilligster Doetie Reinders heeft een gift van € 1000,-- overhandigd aan Remi Doomernik van de Stichting Madelief in Madagaskar. Deze stichting heeft allerlei projekten. Deze gift zal worden besteed aan het bouwen van een huis voor moeders, die in de stad Ambositra in een klein appartement wonen met eigen kinderen en kinderen, die op straat leven.

Een voorbeeld van een een alleenstaande moeder, die zelf 3 kinderen heeft en 5 straatkinderen opneemt in haar gezin en heeft veel te weinig ruimte in dat appartement. Voor € 1000,-- kan er een huis gebouwd worden aan de rand van de stad. Toen zij daar woonde heeft zij nog 2 meisjes opgenomen, die tijdelijk in een pleeggezin waren opgenomen, daarna ving zij steeds meer kinderen op. Zij kreeg een team van ondersteuning om zich heen, zodat de kinderen in een veilige en stabiele omgeving opgroeien.
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.