Gift voor Stichting Internationale Kinderhulp Nederland Gift voor Stichting Internationale Kinderhulp Nederland
Stichting Internationale Kinderhulp Nederland ondersteunt de Amerikaanse organisatie International Children’s Care. ICC  beheert 13 kinderdorpen in 13 verschillende landen. Samen dragen ze bij aan de zorg voor ruim 500 wees- en verlaten kinderen in de wereld. Zonder genoemde ondersteuning zouden deze kinderen op straat leven of in de prostitiutie belanden. Aan de stichting IKN is door ‘t Trefpunt een gift van € 1000,-- overhandigd. Elk kind heeft recht op een warme gezinssituatie, waar ze kind kunnen zijn en veilig op kunnnen groeien (zie ook www.internationalekinderhulp.nl).