PKN
Marum-Noordwijk
 
Gift voor Stichting Internationale Kinderhulp Nederland Gift voor Stichting Internationale Kinderhulp Nederland
Stichting Internationale Kinderhulp Nederland ondersteunt de Amerikaanse organisatie International Children’s Care. ICC  beheert 13 kinderdorpen in 13 verschillende landen. Samen dragen ze bij aan de zorg voor ruim 500 wees- en verlaten kinderen in de wereld. Zonder genoemde ondersteuning zouden deze kinderen op straat leven of in de prostitiutie belanden. Aan de stichting IKN is door ‘t Trefpunt een gift van € 1000,-- overhandigd. Elk kind heeft recht op een warme gezinssituatie, waar ze kind kunnen zijn en veilig op kunnnen groeien (zie ook www.internationalekinderhulp.nl).


 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.