PKN
Marum-Noordwijk
 
Gift voor Stichting Huisgezin de Tike. Gift voor Stichting Huisgezin de Tike.

Gift voor Stichting Huisgezin de Tike.

Namens ’t Trefpunt heeft Anja Jakobs een gift van € 500,-- overhandigd aan Stichting Huisgezin. Pieter en Annemarie willen als gezin een opvangplek zijn. Niet slechts een paar dagdelen per week, maar vierentwintig uur per dag. Juist voor kinderen, die kwetsbaar zijn, gedragproblemen hebben of uit een problematische gezinssituatie afkomstig zijn. In hun gezin willen ze harmonie, stabiliteit en perspectief bieden. Ook zijn er nu  tienermoederappartementen voor jonge moeders om te wonen. Pieter en Annemarie hebben ook veel ondersteuning van vrijwilligers, ook daar zijn ze heel dankbaar voor. Voor meer informatie zie de site van Stichting Huisgezin.      
 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.