PKN
Marum-Noordwijk
 
gift voor Stichting Hartekind gift voor Stichting Hartekind
Stichting Hartekind wil, met het financieren van wetenschappelijk onderzoek, de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto:  "Kind zijn, HART nodig!"
Zij zetten zich in voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Op naar een betere wereld voor alle hartekinderen.
Om een steentje bij te kunnen dragen aan de financiering van onderzoeken heb ik  (Wim Wildeman)besloten om de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te gaan schaatsen. 25 januari 2019 starten we met circa 30 medeschaatsers om zoveel mogelijk geld bij elkaar te schaatsen voor velocity onderzoek uitgevoerd door het LUMC en het Wilhelmina Kinderziekenuis / UMCU. 


Wim vertelt  op zijn site waarom hij mee gaat schaatsen:
https://www.pifworld.com/fundraisers/UrPdOz8Lo5w/wim-wildeman

Vrijwilligster Froukje Boekema heeft een gift van € 500,-- overhandigd aan Wim Wildeman niet voor de prestatie, die hij gaat leveren, maar voor de kinderen die het zo hart nodig hebben dat er goede onderzoeken gedaan kunnen worden. 

 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.