PKN
Marum-Noordwijk
 
Gift voor Stichting CliniClowns Gift voor Stichting CliniClowns
Stichting CliniClowns is bij veel mensen vooral bekend van de clowns die kinderen in het  ziekenhuis bezoeken. Maar zij doen veel meer dan dat!
De clowns komen overal waar behoefte is aan afleiding, plezier en ontspanning voor zieke en gehandicapte kinderen en hun gezin of instelling. Ze ontmoeten de kinderen thuis, in zorginstellingen, kinderdagverblijven, behandelcentra en op scholen. Daarnaast organiseert de stichting evenementen op maat en kunnen kinderen de clowns online ontmoeten via de CliniClowns App. 
De CliniClowns spelen door heel Nederland; ook in de Friese ziekenhuizen. Ze brachten ruim 1,2 miljoen kinderen vrolijkheid en lichtheid. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst. Het geheim? Dat zit ‘m in de kracht van verbeelding
En dan zijn er nog de reacties van het ziekenhuispersoneel die vertellen hoe de sfeer op de afdeling positief verandert zodra de CliniClowns verschijnen. Deze 'ondersteuning' van het werk, maakt dat CliniClowns al meer dan 25 jaar welkom zijn in de ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Vrijwilliger Ron Gaarkeuken heeft een gift van € 1000,-- aan een CliniClown overhandigd
 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.