Gift voor Stchting Joshua de Jong Gift voor Stchting Joshua de Jong
De tweede schenking van 2 maal 2.500 euro is naar Stichting Joshua de Jong gegaan.
Hiervan is 2.500 naar de stichting voor onderzoek van Duchenne Parents Project. Joshua lijdt aan een progressieve spierziekte Duchenne. Er is nog veel onderzoek nodig voor deze spierziekte.
De volgende 2.500 is naar de ouders van Joshua gegaan. Het gezin woont in Marum. Er waren aanpassingen in huis noodzakelijk zodat er een verbouwing heeft plaats gevonden. Zo is het mogelijk dat Joshua zo lang mogelijk comfortabel thuis bij zijn ouders en zusje kan wonen.
Mocht u meer willen weten over de spierziekte Duchenne dan kan u op de site kijken https://www.duchenne.nl/

Vrijwilligster Jikke de Haan heeft de gift overhandigd aan de fam de Jong, wonende aan de Hoornweg.