Gift voor Kerk TV Gift voor Kerk TV
De eerste schenking van 5000 euro was voor de kerk T.V.
Wat is het toch mooi dat een ieder hiervan gebruik kan maken waar ook ter wereld. Zo kunnen alle diensten uitgezonden worden zowel de ere diensten rouw- en trouwdiensten.
Wilt u een dienst meemaken of heeft u een dienst gemist dan kan u naar de site gaan Protestantse gemeente Marum-Noorwijk en zo een datum aanklikken bij kerkdienst gemist.
De familie Koenes heeft de gift overhandigd voor de kerk TV aan Boeke Boekema, voorzitter van de commissie Kerk TV.