Gift voor dagbesteding stichting de Hermanshoeve dec. 2016 Gift voor dagbesteding stichting de Hermanshoeve dec. 2016
De dagbesteding van de Hermanshoeve heeft een cheque van 500 euro mogen ontvangen. Het is bijzonder dat er zulke mooie dingen worden gemaakt door de bewoners en dat er op verschillende locaties deze ook te koop mogen staan. De cheque komt zeker goed van pas om weer materialen aan te kunnen schaffen zodat de dagbesteding weer verder kan met het ontwerpen van nieuwe producten.

De cheque is overhandigd door vrijwilligster Aukje van Delden en Baukje Boonstra.