Gift voor camera's. Gift voor camera's.
Het terrein van de Kringloop heeft in de laatste periode een opknapbeurd gehad. Zo is de tuin aangepakt door vrijwilligers een straatje gelegd en een stuk muurtje verwijdert en een nieuw muurtje geplaatst.In het kader van de veiligheid zowel van de Kringloop als het terrein van de Kerk zijn er rondom en op het terrein camera's geplaatst.
Het 't Trefpunt heeft hier een cheque van 1000 euro overhandigd.
De  gift is door Berend Jakobs overhandigd aan Dick Tillema (lid van de vrijwilligersgroep van de Ontmoetingskerk)