Gift voor Boarnsterhim State in Aldeboarn Gift voor Boarnsterhim State in Aldeboarn

Gift voor Boarnsterhim State in Aldeboarn.

Dit is een woonvoorziening voor ouderen, die intensieve zorg nodig hebben. In deze woonvoorziening wonen momentueel circa 19 bewoners met een fysieke of psychische beperking. Zij sparen al een tijd voor een duofiets, waarmee de bewoners met medewerkers, vrijwilligers of mantelzorgers er op uit kunnen en genieten van de natuur. Martje Grondsma-Wiersma heeft een gift van € 1000,-- overhandigd aan haar dochter, werkzaam op Boarnsterhim State.