Gift voor Appie Wijma’s minicamping Gift voor Appie Wijma’s minicamping

Dat Appie Wijma een man met een groot hart is , is allang geen geheim meer. Aan een deel van zijn terrrein te hebben afgestaan en omgebouwd tot voedseltuin, waar verse groente voor diverse voedselbanken in de provincie Groningen worden verbouwd, is Appie nu bezig met het realiseren van een camping voor de minima. Hij wil er zijn voor de mensen, die het financieel minder hebben. Zo is het plan om aan de overzijde een camping te creëren waar mensen met een minimum inkomen een onbezorgde week op vakantie kunnen. 't Trefpunt heeft hem een gift van € 1000,- aangeboden voor een toilet unit.  Inmiddels is de unit al geplaatst.

De gift aan Appie Wijma is overhandigd door Bauktje Heijs (links) en Janneke van Kammen, beide vrijwilligsters van 't Trefpunt