Gift voor actie4kids Gift voor actie4kids
Miljoenen kinderen hebbenhet in 2018 nog steeds heel moeilijk. De slogan voor Actie4kids is “Voor jou van mij”: jouw speelgoed en geld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. Stichting Actie4kids doen er nog een cadeautje bij: het goede nieuws van het evangelie in de vorm van een boekje met Bijbelverhalen. ’t Trefpunt heeft dit doel met € 1000,-- ondersteund. Jong en oud kunnen door het vullen van een schoenendoos laten zien dat er iemand is op de wereld, die aan hen gedacht heeft.

Vrijwilligster Gre Slomp (rechts) overhandigd de gift aan Anneke de Vries, betrokken bij de organisatie Actie4kids