Gift Stichting Hart voor Swaziland Gift Stichting Hart voor Swaziland
Anne van der Zaag, met zijn gezin woonachtig in Swaziland, heeft de stichting Hart voor Swaziland opgericht. ’t Trefpunt ondersteunt deze stichting met een gift van € 1000,--
Door het bieden van praktische hulp verbetert de woonsituatie van Swazigezinnen, zodat ze een veilige plek hebben om te wonen, kinderen gezonder op kunnen groeien en de gezinnen de mogelijkheid krijgen om geheel of gedeeltelijk in hun eigen onderhoud te voorzien. Denk hierbij aan: verbouwingen, onderhoudswerkzaamheden, sanitaire voorzieningen, aanleggen van een groentetuin, een kippenhok bouwen, etc. en het omzien naar kwetsbare (jonge) mensen in Swaziland. We doen dit door het geven van praktische hulp in armoedige woonsituaties (HOME), het uitdelen van Gods Woord en Liefde (HOPE), en het brengen van plezier in moeilijke leefomstandigheden (HAPPINESS).

Geert Kooiker heeft de gift overhandigd aan pastoraal medewerker Harjanne de Boer, zij heeft vanuit de Protestantse kerk Marum contact met Anne van der Zaag