Gift aan woonvoorziening Thomashuis te Niebert in dec 2016 Gift aan woonvoorziening Thomashuis te Niebert in dec 2016
In december is er een gift van 500 euro overhandigd voor de bewoners van het Thomashuis. Het is mooi dat er rond de feestdagen wat extra's gedaan kan worden met de bewoners.
De gift is overhandigd door Fennie Tillema aan een bewoonster van het huis.
In december is er een gift van 500 euro overhandigt voor de bewoners van het Thomashuis. Het is mooi dat er rond de feestdagen wat extra's gedaan kan worden met de bewoners.
De gift is overhandigd door Fennie Tillema aan Tineke van de Lageweg een bewoonster van het huis.