Gift aan stichting Tamar Center Gift aan stichting Tamar Center
Tamar Center is een stichting die hoop,genezing en nieuw leven bieden aan vrouwen die noodgedwongen werkzaam zijn in de seksindustrie in Pattaya Thailand. Er wordt tweemaal per jaar een training van drie maanden aangeboden voor de vrouwen en ladyboys die hebben gekozen om de prostitutie te verlaten. Tijdens deze training krijgen de deelnemers counseling,Bijbelonderwijs en beroepstraining(kapper,bakker,kok,naai- en handwerk).Het doel van deze training is om hen innerlijke heling aan te bieden en om hen een nieuwe beroepsvaardigheden te leren. Zo zijn ze in staat om voor zichzelf, maar in veel gevallen ook voor hun kinderen, te kunnen zorgen. Zo bieden gediplomeerde van de training een baan aan in één van hun ondernemingen en helpen hen met aanvullend onderwijs. De kinderopvang biedt een fijne veilige plek voor de kinderen van de vrouwen die bij ons werken. Vrouwen die de prostitutie willen verlaten zijn elk moment welkom bij Tamar Center. Er wordt voorzien in huisvesting en individuele zorg voor alle deelnemers. De stichting investeert ook in preventiewerk om te voorkomen dat er meer mensen naar Pattaya afreizen voor sekstoerisme Verder bezoekt de stichting ook scholen en dorpen om te vertellen over de valkuilen en gevaren van het werken in de seksindustrie. Er is een gift van 1000 euro overhandigd van 't Trefpunt aan de organisatie die jaarlijks daar naar toe gaat.

De cheque is overhandigd door vrijwilligster Aukje van Dellen rechts aan mevr.B.Tolsma