Gift aan Stichting Mensenkinderen Gift aan Stichting Mensenkinderen
Moldavië het armste land van Europa. Het merendeel van de bevolking moet zien rond te komen van 1 euro per dag. Binnenkort wordt het weer winter in Moldavië. Want winter betekend extreme kou, honger lijden en hopen dat niemand ziek wordt. De winter is daarom een  grote vijand. De bange vraag die arme gezinnen telkens weer stellen is of ze de arme wintermaanden kunnen overleven. Mensenkinderen trekt het lot van deze mensen aan. Met hulp van lokale(kerkelijke)vrijwilligers geven we hen 4 maanden lang een uitgebreid voedselpakket. Voor 20 euro geeft u een arm gezin een voedselpakket.
Het 't Trefpunt heeft 1000 euro geschonken  om zo de arme gezinnen te ondersteunen.

De vrijwilligers die voor de kringloop de symbolische cheque hebben overhandigd aan Bram van Sichting mensenkinderen