PKN
Marum-Noordwijk
 
Gift aan Geuko Gift aan Geuko
Gift aan Geuko voor behandeling van de zeldzame polio-achtige ziekte AFM in New Orleans

Geuko heeft een zeldzame aandoening, hij heeft een polioachtige ziekte, het (entrovirus d68) is te linken aan AFM. De testen lieten een beeld zien van hersenvliesontsteking, maar er waren symptonen, die daarbij niet helemaal klopten. Het virus valt het ruggemerg aan, waardoor de zenuwen, die de spieren en de armen, nek en rug aansturen worden aangetast. De signalen van de hersenen komen daardoor niet meer in de spieren. Hij kan zijn linkerbeen niet meer bewegen, alleen zijn enkel en zijn tenen. Zijn rechterbeen kan hij nog voor 60 % bewegen, maar lopen lukt niet meer. Een medicijn tegen dit virus is er niet. De ziekte is pas enkele jaren bekend, daarom hebben artsen nog niet veel onderzoek kunnen doen. In Amerika zijn ze bekender met de ziekte, alleen voor de behandeling en revalidatie is er veel geld nodig. Het is de bedoeling als het geld er is, hij naar New Orleans gaat. Om dit ook mee mogelijk te maken hebben vrijwilligsters Ina en Belinda een gift van € 1500,-- overhandigd aan Geuko.
 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.