Gift Gift

Afgelopen keer mocht de familie Kleefstra uit Marum, vrijwilligers bij de stichting Groningen – Friesland – Drenthe, een cheque van 500 euro in ontvangst nemen.

De familie Kleefstra adopteert een gezin uit Roemenië, een 23 jarige zoon van dit gezin moet een oogoperatie ondergaan en de kosten voor deze operatie zijn € 200,= waarnaast de overige € 300,= ten goede komen aan de stichting.

Wij willen alle vrijwilligers en bezoekers van het kringloopcentrum hartelijk bedanken voor deze mooie gift.