Erediensten en Ons Centrum.

Via KerkTV (kerkdienstgemist.nl) zijn alle diensten live of op een later tijdstip te volgen.
Dringend advies om een mondkapje te dragen bij binnenkomst tot aan de zitplaats en bij het verlaten van de kerk. Vanwege de maatregelen van de overheid mogen er maximaal 30 gemeenteleden aanwezig zijn.
Door verlenging van de lockdown worden er tot nader bericht geen bijeenkomsten, vergaderingen of andere activiteiten in Ons Centrum worden gehouden en zal de kerkzaal alleen gebruikt zal worden voor het houden van kerkdiensten en open kerk. We roepen de gemeenteleden op om de diensten zoveel mogelijk online te volgen via kerkdienstgemist.nl. Namens de kerkenraad zullen alleen de ouderling en diaken van dienst bij de vieringen aanwezig zijn.
Mocht iemand een dienst bij willen wonen, neem dan contact op met de voorzitter van de kerkenraad, tel. (06) 53 86 12 70.
Er is voorlopig geen kinderoppas aanwezig.
Houd onze website, social media en de berichten op de beamer in de gaten voor de meest actuele informatie over de erediensten en Ons Centrum.

10.00 uur, mevr. H. Stuut-Vogelzang
Er is geen kinder-en tienerkerk

09.30 uur, ds. J. v.d. Sleen
Bevestiging ambtsdragers

09.30 uur, ds. G.C. Flobbe uit Naarden

10.00 uur, mevr. H.J. de Boer-Lodewijks
geen tentdienst maar in de kerkzaal.