Erediensten en Ons Centrum.

Via KerkTV (kerkdienstgemist.nl) zijn alle diensten live of op een later tijdstip te volgen.
Dringend advies om een mondkapje te dragen bij binnenkomst tot aan de zitplaats en bij het verlaten van de kerk. Vanwege de maatregelen van de overheid mogen er maximaal 30 gemeenteleden aanwezig zijn.
Echter maandag 14 december 2020 hebben we de minister-president horen melden dat Nederland tot minimaal 19 januari in een harde lockdown gaat. Als Breed Moderamen en Kerkenraad van de Protestantse gemeente Marum e.o. hebben we gemeend gehoor te geven aan deze oproep. We vinden dat wij als kerk een voorbeeldfunctie hebben.
We hebben besloten dat er geen bijeenkomsten, vergaderingen of andere activiteiten in Ons Centrum worden gehouden en dat de kerkzaal alleen gebruikt zal worden voor het houden van kerkdiensten en open kerk. We roepen de gemeenteleden op om de diensten zoveel mogelijk online te volgen via kerkdienstgemist.nl. Namens de kerkenraad zullen alleen de ouderling en diaken van dienst bij de vieringen aanwezig zijn.
Mocht iemand een dienst bij willen wonen, neem dan contact op met de voorzitter van de kerkenraad, tel. (06) 53 86 12 70.
Er is voorlopig geen kinderoppas aanwezig.
Houd onze website, social media en de berichten op de beamer in de gaten voor de meest actuele informatie over de erediensten en Ons Centrum.

09.30 uur, dhr. Jelmer Visser

09.30 uur, ds. M. Klomp

14.00 uur, ds. M. Klomp en mevr. H.J. de Boer-Lodewijks

In de bediening stelling van mevr. H. Stuut-Vogelzang als kerkelijk werker van onze gemeente