PKN
Protestantse gemeente Marum e.o.
 
26 juni

11.00 uur, ds. E.C. Rooseboom, Drachten             
Er is kinder- en tienerkerk.

 
3 juli

09.30 uur, ds. Ineke van den Beukel
We lezen een spannend verhaal over de verspieders die in het Beloofde Land rondkijken en de reactie van het woestijnvolk daarop. Thema: ‘Durf te vertrouwen’, bij Numeri 13: 1,2 en 21-33 en Numeri 14:1-9. Hoe moeilijk is het om een overstap te maken op basis van geloof en vertrouwen? Wat houdt ons tegen in onze situatie? En wat hebben we nodig om werkelijk te geloven in Gods beloofde toekomst?! We gaan het met elkaar verkennen en elkaar aansporen om stappen in geloof te zetten.

 
10 juli

10.00 uur, ds. Ineke van den Beukel
De jaarlijkse overstapdienst met leerlingen van groep 8 wordt bij mooi weer gevierd op het schoolplein van ‘De Bron’, bij regen in de Ontmoetingskerk. De viering wordt voorbereid met de kinderen en juf Jantina. Ook u en jullie kan gevraagd worden om iets toe te voegen, en de Kidspraise zal muzikaal bijdragen.
In de viering maken we de vergelijking met een paar joodse jongens die ver van huis zijn en voor allerlei nieuwe uitdagingen komen te staan. Hoe blijf je staande bij veranderingen, wat vormt jouw identiteit? We gaan deze vragen samen verkennen.
Graag tot ziens!

 
17 juli

09.30 uur, dhr. Jelmer Visser

 
 
 
Welkom Jelmer!

De vacature die ontstaan is door de pensioenering van mevr. Harjanne de Boer-Lodewijks is met ingang van 1 juni 2022 ingevuld met de komst van dhr. Jelmer Visser uit Steenwijk. Daarmee is het pastorale team weer compleet. (zie foto) Jelmer heeft hier stage gelopen, een periode waar we goede herinneringen aan hebben. We zijn blij dat we hem hier mogen verwelkomen.
 
Onze nieuwe predikant


Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.
 
 
Appostel app
Of het nu om collectebonnen of een digitale collecte gaat, met Appostel worden alle mogelijkheden ondersteund.
Klik hier voor uitleg van de app Appostel.
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
Afscheid van mevr. Harjanne de Boer-Lodewijks van PG Marum e.o.
Onze kerkelijk werker, Harjanne de Boer-Lodewijks, heeft op zondagmorgen 6 maart formeel afscheid genomen van de PG Marum e.o. Ze gaat na een dienstverband van 12 ½ jaar met pensioen. In een feestelijke kerkdienst, waarin ook haar kleinkinderen prachtig gezongen hebben, werd ze dank gezegd voor al het pastoraal werk dat ze vol passie gedaan heeft in onze gemeente. Helemaal weggaan doet ze niet, zo nu en dan zal ze nog een kerkdienst leiden en als vrijwilliger blijft ze actief in het kerkenwerk.
Klik hier voor de foto's.

 
 
wijdekerk
 
Webshop
Klik op een onderdeel

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg
 

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.