Afgelasting kerkdiensten

In verband met de maatregelen vanuit de overheid heeft de kerkenraad besloten de bijeenkomsten voor de komende periode af te gelasten. De diensten zijn alleen via Kerkdienstgemist.nl te volgen.
Na deze periode wordt bekeken hoe we verder kunnen.

Zingen op woensdag

woensdagmiddag om 14.30 zingen we weer
mevr. Grytsje Hovius begeleidt dit zanguurtje en leest enkel gedichten

9.30 uurt, mevr. G. Hovius-Dijkstra
1e Pinksterdag

9.30 uur, 2e Pinksterdag.
Oebele Dijkstra speelt verzoeknummers op het orgel en tussendoor zullen teksten gelezen worden. Verzoeknummers tot uiterlijk 29 mei doorgeven via zijn e-mailadres of via zijn brievenbus.
Lector: mevr. Goke Postmus

9.30 uur, mevr. H.J. de Boer-Lodewijks