Actie Kerkbalans 2021 Actie Kerkbalans 2021
De afgelopen maanden is er binnen onze gemeente weer volop aandacht geschonken aan Actie Kerkbalans 2021.
Elk jaar wordt er weer een beroep op u gedaan om onze protestantse gemeente financieel te steunen met uw VVB (Vaste Vrijwillige Bijdrage). Velen van u hebben hierop positief gereageerd en hun bijdrage, naar vermogen, toegezegd.
Op dit moment is er reeds ruim € 170.000,-- toegezegd. Onze hartelijke dank daarvoor.
We willen allen die, op welke manier dan ook, meegewerkt hebben aan deze actie hartelijk bedanken.

Het College van Kerkrentmeesters

Klik op een onderdeel

Onze nieuwe predikant

Ineke van den Beukel, predikant van de Protestantse Gemeente Marum e.o.
Sinds 29 augustus 2021 ben ik predikant van deze mooie gemeente.
Na het VWO in Rotterdam en de studie theologie in Kampen ben ik (jeugd-)predikant geweest in Ureterp, predikant in Britsum, Cornjum, Jelsum net boven Leeuwarden, daarna in een stadswijk van Leeuwarden en tot voor kort 9,5 jaar in Haulerwijk en Waskemeer.

Klik hier voor de volledige tekst.