Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?! Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Door het Coronavirus konden ook deze kerkdiensten niet door gaan. Ik kreeg signalen dat de cliënten die Trefpuntvieringen erg misten.
Na overleg met de Kerkenraad en het Mediateam worden er vanaf 4 april in de Ontmoetingskerk in Marum opnamen gemaakt van verkorte Trefpuntvieringen. Via kerkdienstgemist.nl kan aan de cliënten nu toch geloofsbeleving worden aangeboden. Ik hoorde dat daar dankbaar gebruik van wordt gemaakt.
Namens de Vakgroep Geestelijke Verzorging van Talant wil ik de PG Marum e.o. heel hartelijk danken voor de geboden mogelijkheid!

Met vriendelijke groet,
Annemarie Klomp- Hogeterp