PKN
Marum-Noordwijk
 
Collectes Collectes
9 augustus: Outreach support (1e collecte)
OSM werkt samen met lokale partners aan verbeteringen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, schoon water en economische ontwikkeling, via lokale kerken. Praktische en humanitaire projecten, naast evangelisatie en het stichten van nieuwe gemeentes. Het betekent de kerk ‘handen en voeten geven’, zodat de kerk positie kan innemen in de samenleving. Daarbij geldt met nadruk dat de hulp voor iedereen beschikbaar moet zijn, ongeacht religie, afkomst, leeftijd enz. Concreet betekent dit steun aan projecten op zeer verschillend gebied, onder leiding van nationale teams in ieder land waar OSM werkt. De lokale kerk geeft antwoord op de nood in de omgeving.
In een relatie van partnerschap ondersteunt OSM met financiën, maar ook met directe betrokkenheid. Samen met donateurs in Nederland en België mobiliseren ze een enorm potentieel van enthousiaste mensen om dat te doen waartoe ze geroepen zijn en een verschil te maken in hun omgeving!
 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.