PKN
Marum-Noordwijk
 
Collectes Collectes
2 augustus: Stichting Orhei (1e collecte)
Hun missie komt voort uit een bijbelse opdracht. In Moldavië verlenen ze in eerste instantie hulp aan de kinderen. Daarnaast proberen ze ze ook iets mee te geven van de liefde van God.
Daarbij is de stichting niet verbonden aan één kerkgenootschap in het bijzonder. Het interkerkelijke karakter van stichting Orhei is te zien in alle facetten van haar werk. De vrijwilligers komen uit alle kerkgenootschappen. Vanuit heel Nederland ontvangen ze steun voor hun werk. Verschillende kerkverenigingen en diaconieën ondersteunen hen met geld en goederen. Tijdens iedere reis bezoeken vrijwilligers de plaatselijke kerk. Het bijzondere hiervan is dat het niet uitmaakt uit welk land je komt of welke taal je spreekt. De taal van Christus is internationaal. De vrijwilligers hebben dit vaak als bijzonder ervaren. 
 
terug
 
 
 
Let op

KERKDIENSTEN AFGELAST

In onze gemeente houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de regels van de overheid. 

Klik hier voor uw collecte bijdrage
of scan de QR-code                

Klik hier om u te registreren

meer
 
Platform van kerken Westerkwartier

Nieuwsbrief 06
 
Trefpuntvieringen in Ontmoetingskerk?!
Velen van u weten dat ik werk als Geestelijk Verzorger bij Talant, Zorg en ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking. Een deel van mijn werk is voorgaan in de kerkelijke vieringen voor de cliënten, de zgn. ‘Trefpuntvieringen’ op de locatie van Talant in Beetsterzwaag. meer
 
Facebook

Volg ons ook op 

 
I

COLLECTEBONNEN

Vrijwillige bijdrage Onderweg

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.